Nieuwbouw Groningen

Er gaat niets boven… Groningen, natuurlijk! Stad van de Martinitoren, provincie van ruimte. Hier kom je tot rust en tot leven! Ontdek de nieuwbouwprojecten van Heijmans in Groningen.

Zie je een project waar je blij van wordt? Bekijk dan de projectpagina voor meer informatie of ga direct naar de website van het desbetreffende project.

Nieuwbouw in Groningen

Momenteel zijn er geen nieuwbouwprojecten van Heijmans in omgeving Groningen in ontwikkeling of in verkoop. Bekijk alle projecten in het projectoverzicht, bekijk de gerealiseerde projecten of meld je aan voor de nieuwsbrief om toekomstig aanbod als eerste te ontvangen.

Bekijk alle nieuwbouwprojecten →

Blijf op de hoogte →

Vul je woonwensen in

Op basis van jouw voorkeuren kunnen we je in de toekomst beter informeren.

Woonwensen invullen →

3 retro ledlampen

Makers van een gezonde leefomgeving

‘Bouwt Heijmans ook huizen?’ Jazeker! Wij bouwen aan woonomgevingen waar je je als koper gezond, gelukkig en veilig voelt. Aan plekken die duurzaam, groen en sociaal zijn ingericht. Waar mens én dier welkom zijn. We zijn makers van de gezonde leefomgeving. Hoe we dat doen?

Meer over Heijmans →

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief en we houden je regelmatig op de hoogte van de nieuwbouwprojecten van Heijmans in regio Groningen. Zo ben jij er als eerste bij!

 

Nieuwbouw in de buurt van Groningen

Nieuwbouw in Friesland

Alles over nieuwbouw

De nieuwbouwhulp is jouw online gids voor kennis over nieuwbouw.