Nieuwbouw Amsterdam

Onze charmante hoofdstad is met haar fotogenieke grachten, oog voor diversiteit en talloze voorzieningen niet alleen in trek bij toeristen, het is voor velen ook een droomplek om te kunnen wonen. De Gouden Eeuw is er vandaag de dag nog steeds voelbaar. Historische, smalle gevelhuizen én nieuwbouwwoningen. Een prachtige combinatie. Ontdek de nieuwbouwprojecten van Heijmans in Amsterdam en omgeving.

Zie je een project waar je blij van wordt? Bekijk dan de projectpagina voor meer informatie of ga direct naar de website van het desbetreffende project.

Geen aanbod in deze regio

Nieuwbouw in Amsterdam

Momenteel zijn er geen nieuwbouwprojecten van Heijmans in omgeving Amsterdam in ontwikkeling of in verkoop. Bekijk alle projecten in het projectoverzicht, bekijk de gerealiseerde projecten of meld je aan voor de nieuwsbrief om toekomstig aanbod als eerste te ontvangen.

Bekijk alle nieuwbouwprojecten →

Blijf op de hoogte →

Vul je woonwensen in

Op basis van jouw voorkeuren kunnen we je in de toekomst beter informeren.

Woonwensen invullen →

3 retro ledlampen

Makers van een gezonde leefomgeving

‘Bouwt Heijmans ook huizen?’ Jazeker! Wij bouwen aan woonomgevingen waar je je als koper gezond, gelukkig en veilig voelt. Aan plekken die duurzaam, groen en sociaal zijn ingericht. Waar mens én dier welkom zijn. We zijn makers van de gezonde leefomgeving. Hoe we dat doen?

Meer over Heijmans →

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief en we houden je regelmatig op de hoogte van de nieuwbouwprojecten van Heijmans in regio Amsterdam. Zo ben jij er als eerste bij!

 

Nieuwbouw in de buurt van Amsterdam

Nieuwbouw in Almere

Alles over nieuwbouw

De nieuwbouwhulp is jouw online gids voor kennis over nieuwbouw.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.