Borg & Buiten

Leef het buitenleven

 

Borg & Buiten, gelegen in de wijk Parijsch, Culemborg is een ruim opgezette wijk waar circa 450 woningen komen, waaronder diverse rijwoningen, vrijstaande huizen, tweekappers en appartementen voor zowel koop als sociale huur. De Scandinavische invloeden zijn zichtbaar in blauwe en grijze tinten. Veel woningen grenzen aan het groene Kooikerpark met sfeervolle veranda’s of pergola’s. Deze toekomstgerichte wijk, gelegen in Parijsch, Culemborg, biedt de ultieme vrijheid van het buitenleven en de natuur, met de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een UNESCO Werelderfgoed, in de nabije omgeving. Borg & Buiten staat voor kwaliteit van leven, waar bewoners actief leven met elkaar en de natuur.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

Borg & Buiten Culemborg Parijsch woningen

Over Borg & Buiten

  • vanaf € 340.000,- vrij op naam
  • woonoppervlakte vanaf ca. 81 tot 196 m²
  • verschillende woningtypes, bekijk voor het actuele aanbod de projectwebsite

Weten hoeveel jij kunt lenen? Bereken je maximale hypotheek.

Borg & Buiten Culemborg Parijsch tweekappers

De woningtypes

Fase 1 van Borg & Buiten in Parijsch bestaat uit 47 eigentijdse hoek- en tussenwoningen met een Scandinavische uitstraling en grenzend aan het groene Kooikerpark. In Fase 2A en 2B komen duurzame hoek- en tussenwoningen met een klassieke en eigentijdse uitstraling, waardoor een speels karakter ontstaat.

Het exclusieve woningaanbod van fase 2C omvat 5 vrijstaande woningen en 18 twee-onder-één-kapwoningen, gekenmerkt door lichtgekleurde bakstenen, houten accenten en grote raampartijen.

Bekijk alles over dit project op de website van Borg & Buiten.

Naar projectsite →

De locatie

Borg & Buiten in Parijsch, Culemborg, biedt een ideale mix van natuur en stadsleven, met de Lek en uiterwaarden en de historische binnenstad vlakbij. De wijk ligt op een half uur van steden als Utrecht en Den Bosch. De omgeving van Culemborg nodigt uit tot genieten, met klompenpaden langs de uiterwaarden, schaatsen langs Lokkershoek en Forteneiland in de winter, en strandjes langs de Lek in de zomer. Met forten Werk aan het Spoel en Fort Everdingen als UNESCO Werelderfgoed is dit een bijzondere plek om te wonen.