Podium Amersfoort

Groen, dynamisch én stedelijk

 

Podium wordt door een combinatie van woningen en diverse bewoners een karakteristiek deel van Amersfoort, Vathorst. Podium biedt plaats aan ongeveer 440 nieuwbouwwoningen, variërend van ruime stadswoningen met tuinen als koopwoning tot appartementen in zowel het sociale als het middeldure huursegment. De woningen stralen een eigentijdse en moderne stijl uit. De locatie is buitengewoon gunstig gelegen. Station Vathorst grenst direct aan Podium, en met de fiets ben je binnen no-time in de historische binnenstad van Amersfoort. Bovendien zijn belangrijke uitvalswegen gemakkelijk bereikbaar, en de natuurlijke omgeving rondom Amersfoort is snel en eenvoudig te bereiken.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

Over Podium

  • Verschillende prijzen, woonoppervlaktes en woningtypes beschikbaar. Bekijk voor het actuele aanbod de projectwebsite.
  • Woonoppervlakte van 61 tot 192 m²
  • Vanaf € 326.250,- vrij op naam

Weten hoeveel jij kunt lenen? Bereken je maximale hypotheek.

De woningtypes

In Podium geniet je van ruim wonen. Verspreid over verschillende fases heb je een scala aan keuzes uit diverse soorten koopwoningen met tuinen, waarbij de woningen variëren in prijs, woonoppervlakte, met drie of vier woonlagen en verschillende woningbreedtes.

Bekijk alles over dit project op de website van Podium.

Naar projectsite →

De locatie

Podium grenst direct aan Station Vathorst en de historische binnenstad is gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Uitvalswegen en de natuur zijn ook snel toegankelijk vanuit Podium. Alle gewenste voorzieningen zijn op loopafstand te vinden. Op slechts 5 minuten fietsen liggen prachtige natuurgebieden zoals het Hoevelakense Bos en polder Arkemheen.