Piekstraat

a Different Point of View 

Vier volumes, grofweg op elkaar gestapeld. Speelse verspringingen. Industriële materialen. Van bakstenen aan de onderkant tot beton, staal en glas boven. Dat zijn de elementen die de Piekstraat zijn eigenzinnige karakter geven. De vorm is robuust en ongezouten, geïnspireerd op de omgeving. De schaal en de maatvoering van de omringende fabrieken stonden model voor de vier volumes. Alsof het containers in de haven waren, zijn deze op elkaar gestapeld. Het is een simpel, maar duidelijk icoon. Een woontoren die naadloos aansluit bij zijn industriële omgeving en toch al van verre in het oog springt.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

piekstraat

Over Piekstraat

  • vanaf ca. € 360.000,- v.o.n. 
  • woonoppervlakte vanaf ca. 56 tot 231 m²
  • 142 woningen in verschillende woningtypes, bekijk voor het actuele aanbod de projectwebsite.

Weten hoeveel jij kunt lenen? Bereken je maximale hypotheek.

piekstraat langs het water

De woningtypes

Zes woningtypes, variërend in grootte van 56 tot 234 m2 en die schitteren door spannende plattegronden, vides, veel lichtinval en extra hoge plafonds. Bijzondere buitenruimte is er ook. Van terrassen aan het water tot royale, woningbrede balkons en meer beschutte inpandige loggia’s, allen met een uniek uitzicht over de stad en de Maas. Zo bieden alle woningen in de Piekstraat iets wat elders in de stad zeldzaam is: de ruimte om ánders te wonen. De bouw is in de zomer van 2022 gestart!

Bekijk alles over dit project op de website van Piekstraat. 

Naar projectsite →

De locatie

De Piekstraat ligt op ‘Het eiland van Feijenoord’, een gebied in Rotterdam-Zuid dat zelfs onder Rotterdammers onontdekt is. Het ligt off route en wordt nauwelijks bewoond. Maar dat gaat veranderen. Want op de kop van het eiland, direct aan de rivier, wordt de Piekstraat gebouwd.