Architectenkavels

Bouw jouw droom

 

In de wijk Sporthelden West in Parijsch, Culemborg zijn diverse architectenkavels beschikbaar op verschillende locaties. Elke locatie heeft een specifiek thema, waardoor elk gebied een unieke uitstraling krijgt door de architectuur en sfeer.

Binnen elk thema zijn bepaalde richtlijnen opgesteld met betrekking tot beeldkwaliteit en architectuur, maar de algehele uitstraling wordt gekenmerkt door eigentijdse en moderne architectuur. Deze kavels hebben elk een eigen karakter. Hier krijg je de kans om je eigen droomhuis te bouwen in een bijzondere wijk. Er zijn al diverse Architectenkavels ontworpen en gebouwd die bewoond worden. Wil jij ook jouw droomhuis bouwen? Er zijn nog enkele Architectenkavels beschikbaar.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

De Architectenkavels in Parijsch Culemborg

Over Architectenkavels

  • vanaf € 445.550,,- vrij op naam
  • kaveloppervlakte vanaf circa 469 tot 882 m²
  • verschillende kavels en liggingen, bekijk voor het actuele aanbod de projectwebsite.

Weten hoeveel jij kunt lenen? Bereken je maximale hypotheek.

De Architectenkavels in Parijsch Culemborg

De architecten

Het gebied Architectenkavels is zodanig bijzonder, daar passen niet alle architecten en ontwerpen bij. Dat vraagt om architecten met karakter. Daarom hebben wij drie beste architecten al voor je geselecteerd. Zij zijn onlosmakelijk verbonden met het project en zijn als geen ander in staat om elke kavel en ontwerp uniek te maken. Bovendien hebben ze allemaal veel ervaring met ontwerpen voor particulieren en begrijpen ze de filosofie van Parijsch.

Bekijk alles over dit project op de website Architectenkavels

Naar projectsite →

De locatie

De Architectenkavels bevinden zich in de dynamische wijk Parijsch in Culemborg. Deze opkomende wijk is continu in beweging en onderscheidt zich duidelijk van de standaard nieuwbouwwijken. Parijsch heeft een uniek karakter en bestaat uit verschillende buurtjes met elk hun eigen karakter. In de omgeving vind je diverse winkels en scholen en op fietsafstand vind je het treinstation en de historische binnenstad van Culemborg.