Nieuw Kralingen

Over een aantal jaar telt Nieuw Kralingen zo’n 800 woningen. Door de grootte van deze ontwikkeling, wordt Nieuw Kralingen gefaseerd verkocht, verhuurd en gebouwd. In eerste instantie ligt het accent op de eerste 400 woningen. In Nieuw Kralingen komen vooral koopwoningen in het hogere segment en vrije kavels.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

nieuw kralingen plan van boven

Over Nieuw Kralingen

  • ca. 800 woningen
  • van luxe stadswoningen en herenhuizen, urban villa’s, stadsappartementen, vrijstaande woningen, casco woningen en de mogelijkheid om zelf te bouwen
  • hoger segment woningen en vrije kavels i.c.m. een deel (sociale)huurwoningen
  • Nieuw Kralingen wordt gefaseerd in verkoop gebracht, bekijk de projectwebsite voor het actuele aanbod.

Weten hoeveel jij kunt lenen? Bereken je maximale hypotheek.

nieuw kralingen straat

De woningtypes

De diversiteit is groot. Van luxe stadswoningen en herenhuizen, urban villa’s, stadsappartementen, vrijstaande woningen en cascowoningen tot de mogelijkheid om zelf te bouwen. De eerste 400 woningen hebben meer een stedelijk karakter. Voor de volgende 400 woningen bewegen we meer richting de plas en het bos en wordt de opzet wat ruimer. Nieuw Kralingen wordt gefaseerd verkocht, verhuurd en gebouwd.

Bekijk alles over dit project op de website van Nieuw Kralingen. 

Naar projectsite →

De locatie

Nieuw Kralingen is één van de laatste grootschalige nieuwbouwontwikkelingen binnen de ring van Rotterdam. Hier proef je de stad en voel je de ontspanning van buiten leven. Vanuit Nieuw Kralingen fiets je in 10 minuten naar de binnenstad, bussen stoppen in de buurt en de A20 bereik je snel. Als je dan bedenkt dat je hier ook zo het Kralingse Bos inloopt of een rondje ‘Plas’ maakt, dan durven we rustig te stellen dat deze locatie uniek is in Rotterdam.