Nieuw Boekhorst

Hier gaan mens en natuur samen

 

Nieuw Boekhorst bevindt zich op een boeiende locatie in Voorhout, grenzend aan Noordwijk en vlakbij het strand. Het treinstation en snelwegen zijn gemakkelijk bereikbaar, maar toch geniet je hier van een landelijke omgeving te midden van bollenvelden en een nieuw bos. Rust is overal aanwezig, met groen en water in overvloed. De Buurtvaart verbindt met de Leidsevaart richting Leiden, Katwijk en de Kaag. Bovendien biedt Nieuw Boekhorst aanlegplaatsen te huur in de haven.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

Interieur nieuwbouwwoning in voorhout

Over Nieuw Boekhorst

  • Vanaf € 434.500,- vrij op naam
  • Woonoppervlakte van 86 tot 173 m²
  • Eengezinswoningen en Twee-onder-één-kapwoningen gelegen in een waterrijke omgeving.
Nieuwbouwwoningen aan het water en veel groen

De woningtypes

De ontwerpers van Nieuw Boekhorst hebben zorgvuldig overwogen waar groene zones, waterpartijen en ontmoetingsplekken worden geplaatst. Vervolgens zijn de huizen op een harmonieuze manier geïntegreerd, waardoor je altijd in verbinding staat met de natuur.

Naar projectsite →

De locatie

Nieuw Boekhorst bevindt zich op een boeiende locatie in Voorhout, grenzend aan Noordwijk en vlakbij het strand. Het treinstation en snelwegen zijn gemakkelijk bereikbaar, maar toch geniet je hier van een landelijke omgeving te midden van bollenvelden en een nieuw bos. Rust is overal aanwezig, met groen en water in overvloed. De Buurtvaart verbindt met de Leidsevaart richting Leiden, Katwijk en de Kaag.