De Scharnier Katendrecht

De Scharnier: Een bijzonder woongebouw met vrije sector koop-, bereikbare koop- en huurappartementen op de kop van Katendrecht, met aan alle kanten uitzicht op water en het Stoomschip Rotterdam voor de deur. Met plannen voor uitbreiding van basisschool de Globetrotter, een kinderdagverblijf, horeca gelegenheid met gemeenschappelijke tuin en een multifunctionele ruimte voor de wijk wordt De Scharnier een levendige plek waar buurtbewoners ontspannen en elkaar ontmoeten.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

de scharnier in rotterdam

Over Katendrecht

Silo’s, loodsen en een verdwaalde zeemanskroeg herinneren je op Katendrecht aan een tijd waarin het schiereiland Chinatown, hoerenbuurt en zeemanskwartier was. Maar wat kan er veel veranderen in tien, twintig jaar tijd! Want vandaag de dag is Katendrecht een van de meest gewilde woonwijken van Rotterdam. Veel Rotterdammers realiseerden hier hun droomwoning, door een klushuis op te knappen of zelf te bouwen op een vrije kavel. Zij wonen hier, omringd door water en schepen, in betrekkelijke luwte en toch midden in de stad. Hun kinderen spelen onbezorgd buiten. En ’s avonds komen ze hun buren tegen op van het gezellige Deliplein.

Katendrecht blijft zich ontwikkelen. Op dit moment verrijst er op meerdere plaatsen nieuwbouw, die de levendigheid op het schiereiland een extra impuls zal geven. En op de allermooiste plek ontwikkelen we De Scharnier.

Naar projectsite →

De locatie

Bekijk de locatie van De Scharnier Katendrecht op de kaart.