Fortenkavels

Een unieke kans, een unieke plek!

Maak kennis met Fortenkavels. Op het Forteneiland in Parijsch, Culemborg worden 15 unieke Fortenkavels gerealiseerd, gelegen op een van de mooiste plekken van Parijsch. Je woont hier altijd op een prachtige en mogelijk waterrijke locatie. De contouren en de bouwvlakken van de kavels zijn vastgelegd, maar je hebt alle vrijheid om je eigen droomhuis te ontwerpen en te bouwen. De kavels zijn nauw verbonden met de natuur en bijna allemaal grenzend aan het water. Hier ervaar je écht het gevoel van ruimte en vrijheid. Geniet van de zonsondergang vanaf een steiger in je achtertuin, misschien zelfs met een bootje erbij?

Gelukkig hoef je niet alles alleen te doen. Door samen te werken met een van de vier architecten, kun je een plan creëren dat volledig voldoet aan jouw wensen.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

De Fortenkavels in Parijsch, Culemborg

Over Fortenkavels

  • 15 Fortenkavels op het Forteneiland
  • De meeste kavels zijn gelegen aan het water
  • Kavelgroottes 324 tot 855 m²
  • Vanaf € 324.000,- vrij op naam

Weten hoeveel jij kunt lenen? Bereken je maximale hypotheek.

De Fortenkavels in Parijsch, Culemborg

De architecten

Voor de Fortenkavels is er een selectie van vier architecten gemaakt die in staat zijn om een op maat gemaakt ontwerp te creëren dat perfect past bij de historische kenmerken en uitstraling van de voormalige waterlinie. Natuurlijk wordt er daarbij rekening gehouden met jouw persoonlijke woondromen. Benieuwd naar hun benadering en verhalen? Maak dan via de projectwebsite kennis met de architecten.

Bekijk alles over dit project op de website van Fortenkavels

Naar projectsite →

De locatie

Wonen op het eiland: De Fortenkavels zijn gelegen in de avontuuriljke wijk Parijsch in Culemborg, die bestaat uit diverse aparte buurtjes met elk hun eigen karakter, zoals bijvoorbeeld Forteneiland. Met alle voorzieningen van Culemborg op steenworp afstand, is dit de ideale plek voor jouw droomhuis.