Thedemaborg Nietap

Puur wonen in de natuur.

 

Ben jij op zoek naar een duurzaam huis midden in de natuur? Maar wel op steenworp afstand van winkels en levendigheid? Dan is het nieuwbouwproject Thedemaborg in Nietap iets voor jou! Hier bouwen wij rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en twee-onder-één-kapwoningen met slaap- en badkamer op de begane grond. Voor elke doelgroep is er een woning.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

interieur schuurwoning thedemaborg Nietap

Over Thedemaborg

  • Vrij op naam-prijs binnenkort bekend
  • Woonoppervlakte binnenkort bekend
  • 35 nieuwbouwwoningen, verdeeld over rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en levensloopbestendige woningen.

Weten hoeveel jij kunt lenen? Bereken je maximale hypotheek.

Exterieur Thedemaborg Nietap

De woningtypes

De 35 woningen in Thedemaborg bieden volop ruimte en privacy in een natuurlijke omgeving. Het unieke karakter met luiken en vele raampartijen, mooie gevelafwerking en kleurstellingen zorgen voor een gevarieerd palet aan woningen. 

Naar projectsite →

De locatie

Nietap is een prachtig historisch dorp in Drenthe, gelegen in de gemeente Noordenveld. Het dorp is centraal gelegen: binnen 10 minuten bereik je Roden, en via de snelweg ben je in 20 minuten in Groningen en Drachten. Nietap wordt omringd door andere gezellige dorpen zoals Leek, Roden en Tolbert, waar verschillende voorzieningen te vinden zijn. Als je liever met het openbaar vervoer reist, is er een busstation in het centrum van Leek. Vanaf daar kun je gemakkelijk naar Roden, Groningen, Assen, Oosterwolde, Marum, Grootegast en Drachten reizen.