Spinaker Piushaven

De plek waar stad en rust samenkomen

Spinaker is één van de laatste ontwikkelingen in de Piushaven in Tilburg. Een mooie en unieke plek waar stad en rust samenkomen. Ideaal gesitueerd tussen de levendigheid en de natuur. In het centrum, maar zonder de drukte. Hier komen ruime stadswoningen, appartementen en penthouses waar je zorgeloos kunt genieten van alles wat Tilburg en omgeving te bieden heeft.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

Vogelvlucht Spinaker Piushaven Tilburg

Over Spinaker

  • 98 appartementen, stadswoningen en penthouses
  • Woonoppervlakte 80 tot 250 m²
  • Vanaf € 397.500,- vrij op naam

Weten hoeveel jij kunt lenen? Bereken je maximale hypotheek.

Interieur van een appartement van Spinaker Piushaven Tilburg

De woningtypes

In Spinaker Piushaven komen verschillende woningtypes. Appartementen, penthouses, stadswoningen én twee bouwkavels. De woontoren is in aanbouw, de start bouw van de stadswoningen vindt plaats in Q3 van 2024. De stadswoningen zijn speciaal voor gezinnen. Deze woningen hebben een moderne indeling met een grote leefkeuken. Vanuit de appartementen heb je prachtig uitzicht op de stad en op de Piushaven. Je kunt kiezen voor diverse appartementen met verschillende indelingen. Wil je bijvoorbeeld een badkamer en-suite of een extra slaapkamer?

Op de projectwebsite vind je het beschikbare woningaanbod.

Naar projectsite →

De locatie

De Piushaven is een voormalige goederenhaven die is omgetoverd tot een hippe hotspot. Je vindt er leuke restaurants, gezellige terrassen en mooie boetieks en concept stores. Het is een levendige plek op de kades, het water en de pier, waar veel Tilburgers graag komen.

Spinaker ligt vlakbij alle voorzieningen. Voor boodschappen kun je naar een supermarkt om de hoek en er zijn diverse scholen, crèches, speeltuinen en sportverenigingen in de omgeving. De Piushaven is goed bereikbaar: te voet, per fiets en met meerdere goede ov-verbindingen. Je wandelt in minder dan 10 minuten naar het centrum en je fietst in nog geen 3 minuten naar de natuur. Ook ligt Spinaker gunstig ten opzichte van de snelwegen. Zo ben je snel op de A58 (richting Eindhoven, Breda) of op de N65 naar ’s-Hertogenbosch.