Weegbree Drachten

Wonderbaarlijk wonen.

 

Weegbree, een unieke combinatie van levendigheid en sereniteit. In de moderne wijk Vrijburgh komen deze tegenstellingen perfect samen. In deze jonge wijk aan de rand van Drachten, vind je de 49 duurzame woningen van Weegbree. Hier, waar de stad overgaat in het landelijke, kun je genieten van het Friese landschap en toch profiteren van alle voorzieningen van Drachten op fietsafstand.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

Licht interieur van nieuwbouwwoning in Weegbree

Over Weegbree

  • Vanaf € 310.000,- vrij op naam
  • Woonoppervlakte van 116 tot 179 m²
  • 49 nieuwbouwwoningen, verdeeld over rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen.
Nieuwbouwhuis in groene omgeving van drachten

De woningtypes

De 49 woningen in Weegbree zijn gelegen in Vrijburgh, een opkomende wijk met een betekenisvolle naam die staat voor burcht, kasteel of prachtig huis. In het weelderige en vredige Weegbree vind je jouw eigen oase. Omgeven door watergangen en bomen, ideaal voor zowel jong als oud.

Naar projectsite →

De locatie

Gelegen aan de noordkant van Drachten in de opkomende wijk Vrijburgh, biedt deze locatie het beste van beide werelden. Voor je dagelijkse boodschappen hoef je niet ver te gaan; het winkelcentrum Noorderpoort, met diverse winkels, bevindt zich in de nabijgelegen wijk Noordoost. Bovendien zorgt de nabijheid van de N31 voor een snelle verbinding naar omliggende dorpen en steden zoals Leeuwarden, Heerenveen en Groningen.