Parkhoven Meerstad

Ervaar groen en waterrijk wonen

 

Parkhoven, een nieuwbouwproject in Meerstad, Groningen, biedt een weelderige en waterrijke omgeving met een overvloed aan ruimte en vrijheid. Het project omvat 36 rij- en halfvrijstaande woningen, allemaal ruim opgezet en met uitzicht op het groene hart van de wijk. Met de nabijheid van de natuur en essentiële voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven en gezondheidscentra, biedt Meerstad een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor haar bewoners.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

Over Parkhoven

  • Vanaf € 435.895,- vrij op naam
  • woonoppervlakte van 102 tot 168 m²
  • 8 halfvrijstaande woningen en 28 rijwoningen. Bekijk de woningtypes en hun kenmerken op de website van Parkhoven.

Weten hoeveel jij kunt lenen? Bereken je maximale hypotheek.

De woningtypes

Een echte woonwijk is divers. Zo ook Parkhoven. Er komt een mix van 8 halfvrijstaande woningen en 28 rijwoningen. Voor ieder wat wils.

Bekijk alles over dit project op de website van Parkhoven.

Naar projectsite →

De locatie

Meerstad, een groene oase aan de oostkant van Groningen, biedt rust en ruimte rondom het Woldmeer. Het grootste openbare land-art park van Nederland, Park Meerstad, is hier te vinden. Op slechts 20 minuten fietsen van de bruisende binnenstad van Groningen. Het recreatieve Woldmeer biedt het hele jaar door vermaak, met stranden en volop gelegenheid om te fietsen, wandelen en varen. Groenewei, een van de wijken in Meerstad, biedt een uitstekende verbinding met het stadscentrum via het openbaar vervoer