Nieuw Zand

Stoer wonen in ‘s-Gravenzande

 

In Nieuw Zand, gelegen in ‘s-Gravenzande, komen in totaal 54 energiezuinige en eigentijdse woningen. Je hebt de keuze uit een Hofwoning in de maten S, M of L, een Vierkapper of een Tweekapper. Ongeacht het type woning dat je aanspreekt, geniet je altijd van een gasloze, energiezuinige woning met een tuin en doorgaans een eigen parkeerplaats. Nieuw Zand wordt door de opzet en het vele groen ook sociaal duurzaam. Je kent je buren en houdt bescheiden een oogje in het zeil. Je voelt je vrij en bent er voor elkaar als dat nodig is.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

Nieuw Zand, overview woningen, in s'-Gravenzande

Over Nieuw Zand

  • vanaf € 380.000,- vrij op naam
  • woonoppervlakte vanaf ca. 90 tot 157 m²
  • verschillende woningtypes, bekijk voor het actuele aanbod de projectwebsite.

Weten hoeveel jij kunt lenen? Bereken je maximale hypotheek.

Nieuw Zand, tweekapper, in s'-Gravenzande

De woningtypes

In Nieuw Zand komen 54 woningen van ca. 90 tot 157 m². Je hebt de keuze uit verschillende types, waaronder de Hofwoning in de maten S, M of L, een Vierkapper of een Tweekapper. 

‘Nieuw Zand’ is als ware opgedeeld in twee gebieden, elk met een uniek karakter. De twee-onder-een-kapwoningen en de vierkapper bevinden zich langs de groenzone, direct aan de bestaande watergang, de Poeldijk. Het andere gedeelte van Nieuw Zand wordt gevormd door een Hof met stoere woningen, waarbij er veel variatie is, maar tegelijkertijd duidelijk te zien is dat het ‘familie’ is van elkaar.

Naar projectsite →

De locatie

Nieuw Zand bevindt zich in Waelpolder, tussen de Poelkade en de Nieuwe Vaart ter hoogte van de Fluwijn. Deze locatie biedt een ideale woonomgeving, omgeven door water en weelderig groen. De voorzieningen van ‘s-Gravenzande en Naaldwijk liggen slechts op 8 minuten fietsafstand. Bovendien ben je binnen 12 minuten op het strand en sta je binnen een half uur in het bruisende centrum van Den Haag.

‘s-Gravenzande kenmerkt zich door een aantrekkelijke mix van historische gebouwen en nieuwbouw, een resultaat van de recente transformatie van het stadscentrum. Een ontspannen wandeling door de stad biedt nu de mogelijkheid om te genieten van het gevarieerde aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Op vrijdag kun je met de fiets naar het Marktplein gaan om verse producten te halen.