New Brooklyn Almere

Where urban meets green

New Brooklyn in Almere Poort is met 1.400 nieuwe woningen dé nieuwe stadswijk van Almere, waar altijd iets te beleven valt, net als in “the city that never sleeps”. Geïnspireerd door het karakteristieke Brooklyn in New York, onderscheidt New Brooklyn in Almere-Poort zich door opvallende architectuur en een diversiteit aan woningen, variërend van appartementen tot ruime huizen met tuinen. De contouren van de woningen zijn al zichtbaar, en op veel plekken betrekken kopers hun nieuwe woning al. Benieuwd naar de woningen?

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

New Brooklyn Almere vogelvlucht nieuwbouw woningen

Over New Brooklyn

  • vanaf ca. € 566.775,- vrij op naam
  • woonoppervlakte vanaf ca. 132 tot 155 m²
  • verschillende woningtypes, bekijk voor het actuele aanbod de projectwebsite
New Brooklyn Almere interieur nieuwbouw

De woningtypes

De eengezinswoningen van New Brooklyn bevinden zich in de directe nabijheid van het Cascadepark, winkels en het station. Met een verscheidenheid aan woningtypes, waaronder enkele met erker, creëert dit een gevarieerd straatbeeld. Eerdere fasen zijn al volledig uitverkocht, maar in Veld D1 zijn nog enkele woningen beschikbaar. Deze woningen zijn opgeleverd, waardoor je hier in no-time je nieuwe thuis kunt betrekken!

Bekijk alles over dit project op de website van New Brooklyn.

Naar projectsite →

De locatie

New Brooklyn heeft een ideale ligging. Natuur en strand, zoals Pampushout, Kromslootpark, Almeerderstrand en het Zilverstrand, zijn op 10 minuten fietsafstand. Het nabijgelegen Station Almere Poort zorgt voor een snelle verbinding naar Amsterdam, zowel per trein als met de auto in 20 minuten. Dagelijkse voorzieningen zijn ruimschoots beschikbaar aan de Europalaan, met supermarkten en diverse winkels.