Hof van Heesselt

Landelijk wonen in een schilderachtig hof

 

Dit nieuwbouwproject, gelegen aan de oevers van de Waal in het schilderachtige dorpje Heesselt, omarmt de rustieke charme van de gemeente West Betuwe. Met 12 luxueuze villa’s, gekenmerkt door een warme en landelijke architectuur, biedt Hof van Heesselt een idyllische omgeving waar je kunt ontspannen te midden van de natuurlijke pracht en ruimte.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

nieuwbouwwoning luxe tweekapper hof van heesselt

Over Hof van Heesselt

  • Vanaf € 735.000,- vrij op naam
  • woonoppervlakte van 167 tot 228 m²
  • 12 luxe villa’s in de Betuwe.
wit en beige luxe interieur nieuwbouwwoning

De woningtypes

Drie woningsoorten bestaand uit zes types met verschillende varianten op elkaar. Elk type heet zijn karakteristieke eigenschappen en kwaliteiten. Van riante twee-onder-één-kapwoningen en luxe geschakelde woningen tot vrijstaande villa’s.

Bekijk alles over dit project op de website van Hof van Heesselt.

Naar projectsite →

De locatie

Binnen 20 minuten bereik je het historische centrum van Tiel met zijn charmante winkelstraten, terwijl Culemborg op dezelfde afstand ligt, bekend om zijn bruisende sfeer en kunstgalerieën. Den Bosch is slechts 30 minuten rijden, Utrecht 40 minuten en Amsterdam minder dan een uur verwijderd! Ontdek de natuurpracht van de uiterwaarden, ontmoet Konikpaarden en geniet van vers fruit uit de boomgaarden. In Hof van Heesselt ontsnap je aan de drukte en laad je jezelf op in harmonie met de seizoenen.