Feel Good Mortiere

Feel good voelt goed voor iedereen

Feel Good is onderdeel van Woonpark Mortiere in Middelburg. Feel Good is een duurzaam plan die op één van de mooiste plekjes in de wijk komt. Hier woon je aan het park of leef je in een gezellige straat of aan een hof. Feel Good geeft straks ruimte voor 102 gezinnen, singles of stellen om te wonen. Door de aantrekkelijk variatie van woningen leven jong en ouder, singles, stellen en gezinnen hier ontspannen samen. Dit wordt één van de laatste projecten in Mortiere en gaan we in meerdere fasen verkopen en bouwen.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

Nieuwbouwwoningen Feel Good Mortiere aan het water

Over Feel Good Mortiere

  • Fase 1 bestaat uit 20 woningen
  • Diverse woningtypes
  • Woonoppervlakte 123 – 214 m²
  • Kaveloppervlakte 147 – 567 m²
  • Vanaf € 405.000,- vrij op naam

Weten hoeveel jij kunt lenen? Bereken je maximale hypotheek.

Interieur woning Feel Good Mortiere

De woningtypes

In Feel Good Mortiere komen diverse woningtypes. De duurzame nieuwbouwwoningen zijn er in allerlei typen en groottes. Van een vrijstaand huis aan het park tot een levensloopbestendige woning met bad- en slaapkamer op de begane grond, een mooie rijwoning of een royale twee-onder-een-kapwoning.

Naar projectsite →

De locatie

Het historische stadscentrum van Middelburg ligt op 8 minuten fietsafstand. Een fantastische stad met talloze goede winkels, verleidelijke horeca en gezelligheid.
Voor boodschappen en basisscholen kun je terecht in de
naastgelegen wijken. Ook is de woonboulevard van Middelburg om de hoek. Ook als je er even uit wilt, zit je hier goed. In de buurt zijn diverse natuurgebieden zoals Oranjezon. Verder ligt de golfbaan praktisch in de achtertuin en fiets je in een half uur naar het strand