Wonen in Appelgaard

Landelijk wonen

Aan de rand van Hellevoetsluis komt straks een nieuwe, gezonde en prachtige buurt: Beaugaard. Een landelijk gebied met volop ruimte, rust en natuur. Hier woon je te midden van veel groen en toch dichtbij de verschillende voorzieningen van Hellevoetsluis & Voorne aan Zee. Appelgaard is de eerste fase van deze nieuwe wijk. Appelgaard nodigt uit door het openbare groen om buiten te zijn. Auto’s zijn te gast, waardoor het veilig en rustig is voor kinderen. Er is genoeg ruimte om te spelen, te bewegen en elkaar te ontmoeten. Appelgaard is een toekomstgerichte buurt waar kwaliteit van leven voorop staat.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

Over Wonen in Appelgaard

  • 45 woningen, waarvan 25 koopwoningen
  • Duurzame houtbouw eengezinswoningen
  • Woonoppervlakte 74 – 118 m²
  • Kaveloppervlakte 73 – 213 m²
  • Vrij op naam-prijs binnenkort bekend

Weten hoeveel jij kunt lenen? Bereken je maximale hypotheek.

De woningtypes

In deze groene, natuurinclusieve en klimaatadaptieve omgeving worden binnenkort 45 duurzame houtbouw eengezinswoningen gebouwd. Ze zijn allemaal ontworpen met het thema ‘landelijk wonen’ in gedachten en vormen samen de buurt ‘Appelgaard’. De verkoop van de 25 koopwoningen uit deze fase begint binnenkort. Binnen het aanbod van koopwoningen is er keuze tussen rij- en hoekwoningen.

Naar projectsite →

De locatie

Aan de rand van Hellevoet wordt gewerkt aan een nieuwe, gezonde en prachtige buurt: Beaugaard. Hier worden de komende jaren naar verwachting zo’n 1.000 nieuwe woningen gerealiseerd. In Beaugaard woon je landelijk te midden van veel groen en toch dichtbij de verschillende voorzieningen van Voorne aan Zee.

Met zijn historische vesting, verrassend veel leuke winkels, goede zorg- en sportvoorzieningen en gezellige eettentjes heeft Hellevoetsluis veel te bieden. Maar ook aan voorzieningen zoals scholen en verschillende sport- en speelgelegenheden is gedacht. En de natuur… die is zo mooi en veelzijdig. Door de overgang van stad naar land geniet je op deze locatie volop van het rijke polderlandschap, maar ook van alle faciliteiten van Hellevoetsluis, Voorne aan Zee én Rotterdam.