De Heeren van Essen

Intiem wonen met een geweldig weids uitzicht!

In het landschap van Essenvelt in Middelburg komen prachtige appartementgebouwen te staan: De Heeren van Essen. De 32 appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen. Elk gebouw heeft 14 ruime appartementen en twee schitterende penthouses. De twee appartementgebouwen hebben een statige entree die langgerekt is, als een verwijzing naar het landhuis dat hier vroeger stond van de familie Van Essen. Niet alleen door de ligging van de gebouwen, maar ook door de uitzichten, de mogelijkheden om de woning in te delen, en vooral door het gebruik van organische vormen, waardoor er veel licht, lucht en ruimte is.

βœ“ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
βœ“ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

De Heeren van Essen balkon met uitzicht op het park

Over De Heeren van Essen

  • 32 appartementen
  • Verdeeld over twee gebouwen
  • Woonoppervlakte 92 – 164 mΒ²
  • Vanaf € 490.000,- vrij op naam
Interieur appartement van De Heeren van Essen

De woningtypes

De Heeren van Essen bestaan uit twee identieke appartementengebouwen: Allure en Bravoure. Deze twee gebouwen zijn onderverdeeld in verschillende appartementtypes: type Lelietje-van-Dalen tot en met type Grote Wederik. Op de website van De Heeren van Essen vind je meer informatie per woningtype.

Naar projectsite β†’

De locatie

De Heeren van Essen maakt onderdeel uit van Essenvelt. Een nieuwe wijk midden in een historisch groen en waterrijk landschap. Naast groene boulevards komen de kenmerkende kreekruggen terug in de wijk die zorgen voor een natuurlijk hoogteverschil. Dat het gezellige Middelburg op slechts 10 minuten fietsafstand ligt, is bijna niet voor te stellen. Hier is rust en wordt de reuring bepaald door de rijke fauna, fietsers en wandelaars. De nieuwe buitenplaats β€˜Essenvelt’ vormt de overgang van stad naar landschap.