Parijsch

Natuurlijk buitenleven

Parijsch Culemborg is een wijk met karakter. Een wijk waar bewoners nu al dagelijks genieten van de natuur. Waar diverse voorzieningen al aanwezig zijn. En waar bovendien de komende jaren een heel nieuw gebied tot leven gaat komen. In het nieuwe Parijsch ontwikkelen we een grote verscheidenheid aan buurtjes met ieder hun eigen karakter. Al die buurtjes zijn met elkaar verbonden door wat we een ‘avontuurstructuur’ noemen. Meanderende paadjes langs groen en water, met spannende doorkijkjes naar het omliggende rivierenlandschap. Overal zijn plekjes om te picknicken, te ravotten of lekker tot rust te komen. In Parijsch trekken we de natuurlijke omgeving de wijk in.

Spelende kinderen in de speeltuin

Over Parijsch

  • Locatie: Culemborg
  • Status: In ontwikkeling
  • Aantal woningen: 1.000 woningen

 

Vrijstaande woningen in Parijsch, Culemborg

Kenmerkend aan Parijsch

Parijsch is niet dertien in een dozijn. De komende jaren is de wijk nog volop in ontwikkeling. Parijsch heeft karakter. Elk buurtje heeft een eigen uitstraling. Ruim 1.000 nieuwe woningen verrijzen. Eén groot gebied, maar wél met afzonderlijke kleine buurtjes en met een mix van starterswoningen, rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en vrije kavels.

Rijwoningen met grasveld en spelende kinderen in Parijsch, Culemborg

Afzonderlijke buurtjes

Elk buurtje in Parijsch heeft een eigen uitstraling. Het echte vrije eilandgevoel ervaar je op het al gerealiseerde groene Forteneiland. Aan het park zijn er moderne ParkHouses gebouwd en de woningen van de Wilde Tuin zijn gesitueerd aan een pleintje met fruitbomen. Met de vrije kavels van de deelprojecten Architectenkavels en Fortenkavels is het mogelijk om samen met één van de geselecteerde architecten een prachtige woning aan het water of het groen te realiseren. Op  Momenteel is de nieuwe wijk Borg & Buiten in ontwikkeling. Een toekomstgerichte wijk waar je de ultieme vrijheid van het buitenleven en de natuur ervaart.

De locatie

Parijsch Culemborg ligt heel centraal. In de wijk vind je winkels, sportverenigingen, scholen en zorgcentra. Verder beschikt Culemborg over een treinstation die zorgt voor een snelle verbinding
naar Utrecht en ‘s-Hertogenbosch. Maar ook wanneer het openbaar vervoer niet de voorkeur heeft is Parijsch via de A2 en andere snelwegen goed te bereiken.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.