Op Stijl

Met de natuur in de buurt en de stad om de hoek is het in Op Stijl heerlijk wonen.

 

Op Stijl is onderdeel van de Bergenparkbuurt in Amersfoort Vathorst. In totaal verrijzen in de Bergenparkbuurt zo’n 300 woningen in diverse buurten. De wijk is rustig en ruim opgezet, met een focus op duurzaamheid en energiezuinigheid. De huizen voldoen aan strenge milieunormen, met zonnepanelen op het dak en een warmte-koudesysteem voor koeling en verwarming. Ze zijn gasloos en hebben comfortabele vloerverwarming op alle verdiepingen.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

achterzijde nieuwbouwhuis uit project op stijl

Over Op Stijl (Uitverkocht)

  • 38 nieuwbouwwoningen, verdeeld over rijwoningen, tweekappers en vrijstaand.

Weten hoeveel jij kunt lenen? Bereken je maximale hypotheek.

moderne woonkeuken in nieuwbouwwoning met schuifpui

De woningtypes

De woningen in Op Stijl zijn met aandacht en oog voor detail ontworpen. Met veel variatie in architectuur, en zo nu en dan een leuke twist. Modern gaat samen met een klassieke touch. Langskappen, dwarskappen, schoorsteenwoning en schuurwoning, het komt allemaal langs!

Naar projectsite →

De locatie

Op Stijl is verbonden met Laakse Tuinen en Vathorst maar voelt als een eigen buurt met een groene houtwal. Parkeren gebeurt op eigen terrein, niet op straat. Op Stijl grenst aan het toekomstige Westelijkpark, een groene zone voor recreatie. De parkweide is ideaal om te picknicken en te sporten, terwijl het waterbos een natuurlijke omgeving biedt. Hier bruist het van het leven!