De Verbinding / Spaarndammerhart

De Verbinding ligt in het hart van de Spaarndammerbuurt in Amsterdam-West. In totaal 80 nieuwbouwwoningen, bestaande uit 36 unieke stadswoningen met tuin grenzend aan een gemeenschappelijke achtertuin. Daarnaast hebben alle woningen een (dak) terras, waarvan een aantal uitkijken over de prachtige binnentuin. Ook zijn er 44 huurwoningen gerealiseerd.

De Verbinding herstelt de structuur van dit stukje stad met karakteristieke elementen uit de wijk zoals hoven, poorten, open en besloten ruimten en een gemeenschappelijke tuin.

Over De Verbinding

  • Locatie: Spaarndammerhart, Amsterdam
  • Status: Gerealiseerd
  • Aantal woningen:36 koopwoningen en 44 huurwoningen

 

Kenmerkend aan De Verbinding

De Verbinding” staat voor de historie en de charme van de Spaarnammerbuurt van toen en de luxe en het comfort van nu. De architectuur van van “De Verbinding” is geïnspireerd op de sfeervolle Amsterdamse School architectuur.

Tegelijkertijd is het hartstikke nieuw. Dus alle comfort door zonnepanelen, parkeergarage, de binnentuin en de ruimtelijke opzet van de woningen. Het is daarmee een eigentijdse vertaling van die iconische stijl.  Hier vind je de combinatie van het wonen in de stad, rust, ruimte én nieuwbouw.

De locatie

De Spaarndammerbuurt is de laatste jaren behoorlijk veranderd.
Nieuwe winkels, hippe pop-up-stores, restaurants en cafeetjes in de Spaarndammerbuurt, de opkomst van de Houthavens. De buurt verandert zichtbaar.
Hier vind je het echt Amsterdamse gecombineerd met nieuwe invloeden. Een perfecte balans tussen oud en nieuw. Iedereen leeft hier samen in een buurt waar altijd wat te doen is en waar je net zo snel de volledige rust vindt. Bijvoorbeeld in het Westerpark.

De ideale ligging van ‘De Verbinding’  zorgt ervoor dat je met de auto met  5 minuten op de ring A10 zit of fiets  in 10 minuten naar het centraal  station. Daarnaast fiets je in ca.  15 minuten langs de Amsterdamse  grachten naar de Dam, De 9  Straatjes en het Vondelpark.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe projecten
✓ De nieuwste artikelen over nieuwbouw, boordevol inspiratie en tips!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.